Floor & More - 24 września

2019-09-27

Tysiące kroków, setki uściśnięć dłoni, wymiana kontaktów, mnóstwo wiedzy, a także niesamowita atmosfera. 24 września w Digital Knowledge Village miało miejsce wydarzenie Floor & More czyli II Centralne Spotkanie Dystrybutorów i Wykonawców Branży Pokryć Podłogowych.

W jednym miejscu i czasie miało szansę spotkać się cale środowisko pokryć podłogowych oraz osoby powiązane z branżą. Za nami kilkanaście wystąpień ważnych gości, czyli Partnerów wydarzenia, którzy zechcieli podzielić się swoją wiedzą.

Spotkaniu towarzyszył panel dyskusyjny prowadzony przez Panią Katarzynę Baranowską (firma Polflor), która wraz ze swoimi gośćmi (Rafał Kosidło, Piotr Jagucki, Michał Toczyński) odpowiedziała na pytanie „Jak, i czy można skutecznie pozyskiwać klientów przez Internet?”

Floor & More  zakończyło się losowaniem nagród wśród uczestników wydarzenia, a nagrodami były:

- bon na 36m2 płyt ochronnych Protec2 o wartości 2800 zł netto, którego sponsorem była firma Coniveo

- bon na 6 miesięczną wtyczkę Floori Lite o wartości 1800 zł netto, którego sponsorem była firma Floori

- 2 bony na wybrane kleje z oferty Kiilto o łącznej wartości 1000 zł netto, których sponsorem była firma Kiilto

- 2 bony na zestaw 20 klejów samopoziomujących weber.floor 4020 o łącznej wartości 2000 zł netto, których sponsorem była firma Weber.

Ponadto Polski Związek Handlu i Usług Branży Pokryć Podłogowych postanowił wyróżnić dodatkowo najaktywniejszych w sieci, którzy na co dzień starają się dzielić z branżą swoją wiedzą i doświadczeniem.

Wierzymy, że Floor & More na stałe wpisze się w kalendarz wydarzeń branży pokryć podłogowych i będziemy mieli szansę się spotkać w jeszcze w większym gronie. Dziękujemy za obecność i uczestnictwo Partnerowi Głównemu - Forbo Flooring Polska oraz pozostałym Partnerom (Barlinek, Burmatex, Coniveo, Dr Schutz, Floori, Gerflor, IVC,Kiilto, Kronospan, Lano, Kancelaria Masiota, Murexin, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Parkieciarzy, Polflor, Purus, Sika, Weber, Związek Rzeczoznawców z Zakresu Parkieciarstwa i Posadzek Drewnianych).