Klikając w odpowiednie filtry znajdziecie Państwo podział firm wg danych, które Państwo interesują. Jeżeli nie znajdą Państwo swojej firmy lub stwierdzą, że brakuje w wizytówce odpowiednich informacji to prosimy o kontakt biuro|zwiazekpp.pl| |biuro|zwiazekpp.pl

AXIMO

Specjalnością firmy Aximo są przemysłowe wykładziny podłogowe, a także maty wewnętrzne, zewnętrzne oraz wycieraczki systemowe a także specjalne wycieraczki z logo. Kadra firmy AXIMO PODŁOGI OBIEKTOWE ma bardzo

Boden

Firma BODEN działa w Lublinie już od 1996 roku. Od tego czasu zapewniamy mieszkańcom Lublina i okolic najlepsze materiały na podłogi w atrakcyjnych cenach. O wysokiej jakości naszych produktów świadczą przede

BR wykładziny

20 – letniej tradycji rzemieślniczej . Istniejmy na rynku Polskim od 1991 roku. Jesteśmy firmą rodzinną i przez te wszystkie lata nabyliśmy cennego doświadczenia, które pozwala nam sprostać wymaganiom

Budmarkus

BUDMARKUS jest firmą handlowo-usługową specjalizującą się w dostawie i profesjonalnym montażu wykładzin obiektowych. Istniejemy na rynku od 2002 roku. W tym okresie zainstalowaliśmy wykładziny elastyczne i tekstylne

Dr Schutz

Dr Schutz jest Członkiem Wspierającym. Firma Dr. Schutz GmbH od ponad 60 lat specjalizuje się w produktach do czyszczenia, konserwacji i renowacji całego zakresu podłóg, od elastycznych typu PCW, linoleum,