Klikając w odpowiednie filtry znajdziecie Państwo podział firm wg danych, które Państwo interesują. Jeżeli nie znajdą Państwo swojej firmy lub stwierdzą, że brakuje w wizytówce odpowiednich informacji to prosimy o kontakt biuro|zwiazekpp.pl| |biuro|zwiazekpp.pl

Eska Kowalscy Sp. z o.o.

Jesteśmy firmą rodzinną, która na rynku lokalnym w branży sanitarnej i wyposażenia łazienek działa od 1990 roku. Niespełna 30 lat działalności dało nam bogate pokłady doświadczeń w obsłudze klientów.

Forbo Flooring System

Forbo Flooring Systems jest Członkiem Wspierającym.   Forbo Flooring Systems jest światowym liderem w produkcji wysokiej jakości wykładzin linoleum i PVC, płytek i paneli winylowych, wykładzin flokowanych,

Giełda Parkietów Michał Bortnowski

Firma Giełda Parkietów powstała w 1994 roku. Od ponad 25 lat nieprzerwanie oferujemy Państwu bogaty wybór najwyższej jakości podłóg. Nasze zamiłowanie do naturalnego piękna łączymy z pasją

Kiilto Polska

Kiilto jest Członkiem Wspierającym.   Założona w 1919 roku Kiilto Oy to fińska, rodzinna firma zajmująca się produkcją artykułów do przemysłu chemicznego. Kiilto opracowuje, produkuje i wprowadza na rynek

Kronospan

Kronospan jest Członkiem Wspierającym.   Kronospan jest wiodącym na świecie producentem płyt drewnopochodnych.

LARGO Lesław Kowalski

Firma LARGO działa od 1995 roku na terenie całej Polski
obsługując inwestycje w zakresie dostawy i montażu wykładzin na obiektach użyteczności publicznej i prywatnej. Proponujemy wykładziny dywanowe, pcv