Klikając w odpowiednie filtry znajdziecie Państwo podział firm wg danych, które Państwo interesują. Jeżeli nie znajdą Państwo swojej firmy lub stwierdzą, że brakuje w wizytówce odpowiednich informacji to prosimy o kontakt biuro|zwiazekpp.pl| |biuro|zwiazekpp.pl

Dr Schutz

Dr Schutz jest Członkiem Wspierającym. Firma Dr. Schutz GmbH od ponad 60 lat specjalizuje się w produktach do czyszczenia, konserwacji i renowacji całego zakresu podłóg, od elastycznych typu PCW, linoleum,

Fundacja Eska Kowalscy

Jesteśmy firmą rodzinną, która na rynku lokalnym w branży sanitarnej i wyposażenia łazienek działa od 1990 roku. Niespełna 30 lat działalności dało nam bogate pokłady doświadczeń w obsłudze klientów.

Forbo Flooring System

Forbo Flooring Systems jest Członkiem Wspierającym.   Forbo Flooring Systems jest światowym liderem w produkcji wysokiej jakości wykładzin linoleum i PVC, płytek i paneli winylowych, wykładzin flokowanych,

Giełda Parkietów Michał Bortnowski

Firma Giełda Parkietów powstała w 1994 roku. Od ponad 25 lat nieprzerwanie oferujemy Państwu bogaty wybór najwyższej jakości podłóg. Nasze zamiłowanie do naturalnego piękna łączymy z pasją