Klikając w odpowiednie filtry znajdziecie Państwo podział firm wg danych, które Państwo interesują. Jeżeli nie znajdą Państwo swojej firmy lub stwierdzą, że brakuje w wizytówce odpowiednich informacji to prosimy o kontakt biuro|zwiazekpp.pl| |biuro|zwiazekpp.pl

Matrax

Firma MATRAX działająca od 1994 roku specjalizuje się w sprzedaży i montażu obiektowych wykładzin dywanowych i PCW (Tarkett, Gamrat, Gerflor, Polyflor, Edel, Lano, Balta Group, Desso)  przeznaczonych do obiektów

Murexin GmbH

Murexin jest Członkiem Wspierającym. Murexin GmbH oferuje doskonale skoordynowane produkty i systemy dla budownictwa! Posiadamy floorers, lakierników, glazurników, uszczelniaczy, murarzy, malarzy

PERSA Sp. z.o.o.

Podstawą działalności naszej firmy są usługi w zakresie kompleksowego przygotowania podłoża, układania oraz konserwacji wszelkiego rodzaju wykładzin zgodnie z zaleceniami producenta. Jesteśmy autoryzowanym wykonawcą

ROBI

Firma rozpoczęła swoją działalność na rynku polskim w roku 1991 jako organizacja dystrybucyjna, specjalizująca się w dystrybucji materiałów podłogowych zarówno dla sektora mieszkaniowego jak

Step

Działamy na polskim rynku od 1995 r. Od samego początku specjalizujemy się w sprzedaży i montażu profesjonalnych materiałów podłogowych. Swoją kolekcję uzupełniamy ofertą okładzin ściennych

Terry

TERRY to istniejąca od 1992 r. sieć handlowa zajmująca się:
IMPORTEM:
- wykładzin domowych i obiektowych;
DYSTRYBYCJĄ:
- dywanów i chodników,