AXIMO

Specjalnością firmy Aximo są przemysłowe wykładziny podłogowe, a także maty wewnętrzne, zewnętrzne oraz wycieraczki systemowe a także specjalne wycieraczki z logo. Kadra firmy AXIMO PODŁOGI OBIEKTOWE ma bardzo

Budmarkus

BUDMARKUS jest firmą handlowo-usługową specjalizującą się w dostawie i profesjonalnym montażu wykładzin obiektowych. Istniejemy na rynku od 2002 roku. W tym okresie zainstalowaliśmy wykładziny elastyczne i tekstylne

Eska Kowalscy Sp. z o.o.

Jesteśmy firmą rodzinną, która na rynku lokalnym w branży sanitarnej i wyposażenia łazienek działa od 1990 roku. Niespełna 30 lat działalności dało nam bogate pokłady doświadczeń w obsłudze klientów.

Forbo Flooring System

Forbo Flooring Systems jest Członkiem Wspierającym.   Forbo Flooring Systems jest światowym liderem w produkcji wysokiej jakości wykładzin linoleum i PVC, płytek i paneli winylowych, wykładzin flokowanych,

LARGO Lesław Kowalski

Firma LARGO działa od 1995 roku na terenie całej Polski