Giełda Parkietów Michał Bortnowski

Firma Giełda Parkietów powstała w 1994 roku. Od ponad 25 lat nieprzerwanie oferujemy Państwu bogaty wybór najwyższej jakości podłóg. Nasze zamiłowanie do naturalnego piękna łączymy z pasją

Manufaktura Parkietu Sp. z o. o. Sp. K.

Firma Manufaktura Parkietu od lat specjalizuje się w produkcji wyjątkowych podłóg drewnianych. To produkt dla najbardziej wymagających klientów, którzy doceniają piękno naturalnego drewna. Na terenie naszego

Mar - Bud Mariusz Musiatowicz

Mar-Bud zajmuje się montażem wykładzin PVC, dywanowych, paneli LVT, MDF, zabudową GK, malowaniem, szpachlowaniem oraz drobnymi pracami remontowo-budowlanymi. Wyżej wymienione materiały montujemy na ścianach, schodach

Piętro i Parter Jakub Łuczak