AXIMO

Specjalnością firmy Aximo są przemysłowe wykładziny podłogowe, a także maty wewnętrzne, zewnętrzne oraz wycieraczki systemowe a także specjalne wycieraczki z logo. Kadra firmy AXIMO PODŁOGI OBIEKTOWE ma bardzo

Budmarkus

BUDMARKUS jest firmą handlowo-usługową specjalizującą się w dostawie i profesjonalnym montażu wykładzin obiektowych. Istniejemy na rynku od 2002 roku. W tym okresie zainstalowaliśmy wykładziny elastyczne i tekstylne

LARGO Lesław Kowalski

Firma LARGO działa od 1995 roku na terenie całej Polski
obsługując inwestycje w zakresie dostawy i montażu wykładzin na obiektach użyteczności publicznej i prywatnej. Proponujemy wykładziny dywanowe, pcv

Matrax

Firma MATRAX działająca od 1994 roku specjalizuje się w sprzedaży i montażu obiektowych wykładzin dywanowych i PCW (Tarkett, Gamrat, Gerflor, Polyflor, Edel, Lano, Balta Group, Desso)  przeznaczonych do obiektów

PERSA Sp. z.o.o.

Podstawą działalności naszej firmy są usługi w zakresie kompleksowego przygotowania podłoża, układania oraz konserwacji wszelkiego rodzaju wykładzin zgodnie z zaleceniami producenta. Jesteśmy autoryzowanym wykonawcą