Dr Schutz

Dr Schutz jest Członkiem Wspierającym. Firma Dr. Schutz GmbH od ponad 60 lat specjalizuje się w produktach do czyszczenia, konserwacji i renowacji całego zakresu podłóg, od elastycznych typu PCW, linoleum,

Forbo Flooring System

Forbo Flooring Systems jest Członkiem Wspierającym.   Forbo Flooring Systems jest światowym liderem w produkcji wysokiej jakości wykładzin linoleum i PVC, płytek i paneli winylowych, wykładzin flokowanych,

Kiilto Polska

Kiilto jest Członkiem Wspierającym.   Założona w 1919 roku Kiilto Oy to fińska, rodzinna firma zajmująca się produkcją artykułów do przemysłu chemicznego. Kiilto opracowuje, produkuje i wprowadza na rynek

Kronospan

Kronospan jest Członkiem Wspierającym.   Kronospan jest wiodącym na świecie producentem płyt drewnopochodnych.

Murexin GmbH

Murexin jest Członkiem Wspierającym. Murexin GmbH oferuje doskonale skoordynowane produkty i systemy dla budownictwa! Posiadamy floorers, lakierników, glazurników, uszczelniaczy, murarzy, malarzy