AXIMO

Specjalnością firmy Aximo są przemysłowe wykładziny podłogowe, a także maty wewnętrzne, zewnętrzne oraz wycieraczki systemowe a także specjalne wycieraczki z logo. Kadra firmy AXIMO PODŁOGI OBIEKTOWE ma bardzo

Giełda Parkietów Michał Bortnowski

Firma Giełda Parkietów powstała w 1994 roku. Od ponad 25 lat nieprzerwanie oferujemy Państwu bogaty wybór najwyższej jakości podłóg. Nasze zamiłowanie do naturalnego piękna łączymy z pasją

ROBI

Firma rozpoczęła swoją działalność na rynku polskim w roku 1991 jako organizacja dystrybucyjna, specjalizująca się w dystrybucji materiałów podłogowych zarówno dla sektora mieszkaniowego jak

Step

Działamy na polskim rynku od 1995 r. Od samego początku specjalizujemy się w sprzedaży i montażu profesjonalnych materiałów podłogowych. Swoją kolekcję uzupełniamy ofertą okładzin ściennych
Firma niezweryfikowana

ALEX Firma Ogólnobudowlana