Polski Związek Handlu i Usług Branży Pokryć Podłogowych
zaprasza
w dniach 27 - 28 października 2020
na wydarzenie branżowe

W dniach 27 i 28 października 2020 roku odbędzie się druga odsłona wydarzenia branżowego Floor & More.
Producenci, dystrybutorzy oraz wykonawcy branży pokryć podłogowych będą mogli spotkać się na Centralnym Spotkaniu Producentów, Dystrybutorów i Wykonawców Branży Pokryć Podłogowych w Warszawie, by dyskutować o tym, co inspiruje i kreuje trendy na rynku pokryć podłogowych. Konferencji towarzyszyć będzie szereg wystąpień oraz prezentacji.

Więcej informacji na temat wydarzenia już niebawem będziemy przekazywać w naszych kanałach.

Szanowni Państwo,
Pomimo panującej epidemii koronawirusa i docierającymi z różnych stron świata informacjami o rosnącym poziomie zachorowań, pragniemy poinformować, że wydarzenie Floore & More 2020 odbędzie się w zaplanowanym terminie 27 i 28 października 2020.
Równocześnie zapewniamy, że bezpieczeństwo i zdrowie naszych wystawców oraz odwiedzających jest dla nas priorytetem dlatego na bieżąco obserwujemy i analizujemy komunikaty, informacje dotyczące aktualnej sytuacji epidemiologicznej w Polsce i na Świecie. Jesteśmy w stałym kontakcie z polskimi władzami sanitarnymi oraz stosujemy się do ich zaleceń.

Zobacz ubiegoroczną edycję Floor & More:

Regulamin wydarzeń organizowanych przez Polski Związek Handlu i Usług Branży Pokryć Podłogowych dostępny jest tutaj >>>.