Numer 03/2021

Jeżeli jesteś zainteresowany otrzymaniem trzeciego numeru magazynu, prosimy uzupełnić poniższy formularz wysyłkowy

Zapisy na bezpłatny egzemplarz trzeciego numeru Przeglądu Podłogowego przyjmujemy do 8 grudnia 2021r.

Bezpłatna wysyłka dotyczy jednego egzemplarza.

Po tym terminie wysyłka będzie niemożliwa.

Zainteresowanych większą ilością egzemplarzy zachęcamy do zapoznania się z ofertą Oficjalnego Punktu Dystrybucyjnego lub prosimy o kontakt pod adresem biuro|zwiazekpp.pl.| |biuro|zwiazekpp.pl.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku z wysłaniem swoich danych adresowych przez formularz. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysyłki darmowego egzemplarza magazynu "Przegląd Podłogowy". Zostałem poinformowany, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, zażądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych jest Polski Związek Handlu i Usług Branży Pokryć Podłogowych, ul. Białostocka 7, 03-741 Warszawa.

* - pola wymagane

Spis Treści 3 numer Przegląd Podłogowy